이북식찜닭으로 이름을 알려진 약수역 맛집 만포막국수,
약수역 1번출구로 나와서 보도5분안에 도착할 수 있는 거리
여기는 평소에 즐겨먹던 안동찜닭이랑 완전 다른 비주얼
잘 삶은 닯백수 위에 데친 쪽파 이불을 덮어져있고
이걸 양념장에 겨자 식초등과 함께 섞은 소스와 결들여 먹는건데요.
쪽파와 소스닭이랑 완전 환상한 조합이었죠.
그리고 양념이 진득한 비빔막국수도 꼭 시켜먹어야 해요
입안에 메밀의 향을 느끼면서 씹으면 씹을수록 더 고소해진 면발
개인적으로 매우 만족한 맛이었어, 기회가 되면 꼭 먹으러 오세요.
The name of Resturrant is Manpo Makguksu.
It is know as Jjim dak at Yaksu station.
It is located at exit 1 of Yaksu station with walking for 5
minutes.
It is quite different from Andong steamed chicken.
It is boiled chicken with covered of spring onion. And we
mixed with sauce
mustard vinegar together. We can eat the chicken with mixed
sauce.
It is really fantastic combination. You should try Bibim mak
guksu with sauce.
When you have noodle, you can taste buck wheat in your mouth
with chewing them
I love this resturant and wanna go again !
以朝鲜式蒸鸡有名的药水洞‘漫普荞麦面条店’
从药水站1号出口出来步行5分钟就到
这里和我们平时吃的安东鸡不同,有点想中国的白斩鸡,然后盖了一次由香葱制成的“被子”
配上辣椒酱,芥末,醋一起吃,味道决定让人唇齿留香。
还推荐要点荞麦面, 吃上一口充满荞麦香的Q弹的面,连神仙都不会羡慕
有机会可以去尝试一下哦
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